Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
10. november 2003
Hjemby
Ikast
Uddannelse
HHX Ikast
Arbejde
Trænere
Kim Christer Andersen
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Filippa Christer Andersen

Mit navn er Filippa Christer Andersen. Jeg bor i Ikast i Midtjylland sammen med mine forældre og min lillesøster. Til dagligt går jeg i skole på TeamDanmark linien på Handelsgymnasiet i Ikast. Mine 3 heste står opstaldet på Brande Sportsrideklub, hvor min far er ansat som berider. 

Både min mor og far har haft meget med ridesporten at gøre. Jeg tror, at mine forældres baggrund i ridesporten har været med til, at jeg rider den dag i dag. Jeg er altid blevet trænet af min far, Kim Christer Andersen. 

Så længe jeg husker, har heste været en meget stor del af mit liv. Jeg har redet alt fra 3’er pony til stor hest. Jeg har redet stævner på hest, siden jeg var 13 år. 

I 2017 fik jeg min første hest, Baloutoni F. Vejgaard, som var min lærehest. Sammen med Baloutoni vandt jeg holdsspringninger til Baltic Cup og blev nr. 4 i children GrandPrix. I slutningen af 2017 overtog jeg endnu en af min fars heste. Jeg var så heldig at overtage Fiona, som jeg stadig rider på i dag. Hun har givet mig rigtig mange gode turer i 125-140 cm. Udover Fiona har jeg også to 7-års heste, som hedder Syvhøjegårds Elinor og Vedkiærs Charisma. 

I min hverdag bruger jeg rigtig meget tid på mine 3 heste og skolen. Det sociale betyder rigtig meget for mig, så jeg bruger også meget tid sammen med venner fra hverdagen, samt de venner jeg har gennem sporten.

Resultater

4. Plads I children GrandPrix 
Vinder af nationsspringninger til Baltic Cup som children- og juniorrytter   
Placeringer til CSI** stævner