Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
2. august 2006
Hjemby
Rødekro
Uddannelse
Deutsche Privat Schule Apenrade
Arbejde
Træner: Kim Kjærgaard og Lene Ibsen
Trænere
Træner: Kim Kjærgaard og Lene Ibsen
Fun fact
Jeg hader når andre mennesker smasker, men jeg elsker lyden af en hest der tygger hø.
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Filippa Sand Ibsen

Til daglig går jeg i 8. klasse på Deustsche Privat Schule Apenrade, og det er vigtigt at for mig, at jeg følger godt med i skolen, da jeg nogle uger kan være væk på grund af ride stævner. Skolen jeg går på har jeg forholdsvis tidligt fri – så derfor giver det mig også mere tid i stalden og det elsker jeg.
Jeg bor sammen med min mor, bonusfar og min storebror. Vi har altid haft mange heste da min mor har avlet heste gennem mange år. Dette har giver mig mange muligheder fordi på denne måde har været heldig, at kunne ride og arbejde med mange forskellige heste.

Jeg har ikke som som mange andre redet min ponytid ud – men jeg har skam redet pony.. Jeg har haft en del forskellige ponyer både nogle af de svære og også nogle af de lidt nemmere, men jeg har været glad for dem alle. De lærte mig nemlig de vigtigste ting ved ridning. Som 12-årige begyndte jeg, at ride hest og med kun en enkelt pony ved siden af, det handlede for mig om at gøre mig klar som hesterytter – og nu ridder jeg kun hest. Jeg har haft rigtig mange gode oplevelser med ridning og glæder mig til at få endnu flere. Mine mål er; at blive bedre som rytter og få rigtig mange flere gode runder ude til stævnerne.

Resultater

Indendørs Children DM 2019 - bronze
Mange fejlfrie ture i MB
Gode ture i MA