Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
20. Januar 2004
Hjemby
Odense
Uddannelse
Nordfyns Gymnasium
Arbejde
Trænere
Spring: Ulrik Kjær, Karen Rohde
Dressur: Sanne Henningsen
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Frida Munk Lassen

Jeg hedder Frida Munk Lassen, og jeg har ikke styr på så meget andet end skole, ridning og fodbold, da det er alt jeg bruger min tid på. 

Jeg bor på en gård Odense med min familie. Jeg kommer fra en rigtig hestefamilie, hvor vi avler dressur- og springheste, samt dressurponyer. Min bonus far og søster rider dressur på eliteniveau og derudover har jeg to søskende, som jeg til tider har ondt af, da de ikke er hestemennesker, og det tit herhjemme handler om enten heste eller Jack Russel Terriers. Til dagligt passer mig og min søster 15 heste, men vi er aldrig helt klar over hvor mange heste vi egentlig har, da min mor altid har gang i embryoskyldninger, og vi aldrig ved, hvornår min bonus far kommer hjem med en ekstra hest til genoptræning. 

Startskuddet for min springkarriere var kat. 2 ponyen Moyspring, som min træner Kim Kjærgaard fandt til mig og lærte mig at ride på. Både Moy og Kim var dem som gav mig lysten til at ville kæmpe for at blive en dygtig rytter. 

Udover at jeg nyder at ride store stævner på mine rutinerede heste, så finder jeg det at ride unge heste mega fedt også. Det at jeg selv skal gøre dem dygtigere, det gør også mig dygtigere. 

Jeg elsker at ride og bruge tid med mine heste, men jeg nyder også mine 3 fodboldtræninger ugentligt, som jeg har i Team Odense Q, hvor jeg er fast angriber for vores hold, hvor vi spiller i den bedste ungdomsrække U18 DM. 

Resultater

Sølv indendørs DM kat. 1 2020
5. Plads udendørs DM kat. 1 2020
4. Plads indendørs DM junior 2020
3. Plads Grand Prix Baltic Cup kat. 1 og junior
Guld NM hold children 2018
Deltagelse ved EM children 2018