Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
11. februar 2001
Hjemby
Fredensborg
Uddannelse
Espergærde Gymnasium
Arbejde
Trænere
Træner: Anita Cordrey
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Kristine Paulsson

Mit navn er Kristine Amalie Paulson, jeg bor i Fredensborg og ikke så langt fra mig, står mine to heste Toftehøjs Justitia (Ustinov x Diamant) og Caracella (Cachas x Carthago) opstaldet på Farasi ridecenter. Til daglig får jeg undervisning af Anita Cordrey, som jeg har gjort siden jeg var 4 år gammel. Derudover får jeg supplement af kurser med bl.a. Leif Sørensen, Bo Bak samt den undervisning som vi får stillet til rådighed ved Firkløveret springakademi af Maria Gretzer og Björn Carlsson.

Til hverdag går jeg i skole på Espergærde gymnasium i 2.g på en speciel linje for sportsudøvere på højtniveau. Jeg er en del af Helsingørs eliteidræts akademi (HEA), som støtter og hjælper mig i forhold til fravær (både af korte- og længere varighed), mulighed for at kunne aflevere senere og morgentræning i form af enten fitness eller ridning tirsdag og fredag morgen, som er tilrettelagt i mit skema. Derudover har jeg en sportslig godkendelse fra Team Danmark.

Jeg er opvokset i Hellerup med min familie, men da ridningen begyndte at fylde mere og mere, så flyttede vi til Fredensborg med min mor hvor jeg bor i hverdagen. Jeg ses også meget med min far og hans familie som bor i Hellerup. Jeg har fuld forældreopbakning fra begge mine forældre, også selv om min far tror at en hest bare er en stor hund…. Hele min familie bakker op omkring min sport og de er alle utroligt stolte af mig.

Med mine nuværende heste har jeg opnået gode resultater. Jeg har fået mange gode runder og placeringer i 125 til 135, deltaget ved flere Baltic cups, vandt Sjællandsmesterskabet 2017 for juniorer og placering ved internationale stævner. Her vil jeg især fremhæve en 3. plads i junior last chance ved World Cup i Herning.

Jeg begyndte at ride pony da jeg allerede var 4 år gammel. Min mor red selv og derfor skulle jeg selvfølgelig også. Da jeg var 8 fik jeg min første pony i julegave af min mormor og har siden da haft 6 ponyer i alt. Jeg har derudover redet nogle ponyer for min træners og enkelte andre. I mine pony år har jeg opnået sølv ved DM for pony hold 2017 og året før fik vi en 5. plads, samt placeringer ved Baltic cup. Jeg har også redet en del MA’er både for kategori 1 og 2 pony, redet enkelte 125 klasser og deltaget ved indendørs DM.

Jeg har søgt optagelse på akademiet, da jeg på Farasi ridecenter er den eneste som rider springning på så højt niveau. Derfor har jeg manglet nogle at sparre, snakke og hygge med ved stævnerne. Firkløveret springakademi har et super godt sammenhold og idet de selv på akademiet kalder ”vores familie”. Jeg håber at kunne få nogle nye venskaber gennem akademiet, men også at jeg klart gennem de muligheder som firkløveret giver, kan udvikler min ridning og i fremtiden kommer til at ride nogle sjove og store stævner i udlandet, samt i Danmark.

Af min optagelse på akademiet forventer jeg, at få en bedre grundridning og bliver mere stabil i de høje højder. Udover det håber jeg på at jeg kan udvikle mig så meget med min ridning, at jeg selv kan ride unge heste op til at gå de store klasser.

Resultater

Sjællandsmester Junior 2017
Placering ved internationale stævner
Junior Last Chance Herning World Cup 2018 - 3. plads