Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
26. marts 2002
Hjemby
Herlufmagle, Næstved
Uddannelse
ZBC - Næstved Handelsskole
Arbejde
Trænere
Træner: Kim Kjærgaard
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Laura Baaring Kjærgaard

Mit navn er Laura.  Jeg er oprindeligt fra Fyn, men jeg er flyttet til Herlufmagle ved Næstved, da jeg har min daglige gang i salgsstalden Riders Cup. Det er en stor mulighed for mig, og jeg er meget taknemmelig for det. Jeg håber, at det vil hjælpe mig godt på vej, mod at få skabt en karriere inden for ridning, da det altid har været drømmen.

Jeg bor sammen med min søster, mor og far. Min søster er også en succesfuld springrytter. Både min mor og far har haft meget med ridesporten at gøre. Jeg tror, at mine forældres aktive baggrund i ridesporten har været med til, at jeg rider den dag i dag. Jeg er altid blevet trænet af min far, Kim Kjærgaard. 

Så længe jeg husker, har hest været en stor del af mit liv. Jeg har redet alt fra 3’er pony til stor hest. Jeg har redet hest, siden jeg var 12 år. 

Jeg går meget op i min sport Jeg prøver altid at tænke over, hvordan jeg kan forbedre mig. Dog går det ikke kun op i ridning. Jeg kan også godt lide at bruge tid sammen med mine veninder, både dem fra skolen, men bestemt også dem jeg kender fra sporten. 

Min skole er meget vigtig for mig. Jeg går op i at få gode karakterer og være godt med, da jeg er en del fraværende på grund af stævner. I fremtiden drømmer jeg om at leve af sporten. Jeg vil ride alle de store stævner, og jeg vil gerne uddanne en masse ungheste.

Jeg er en meget glad og positiv pige. Jeg kan lide at have det sjovt og spise en hel masse Nutella.

Resultater

EM Children 2015 - 10. plads
NM Children 2015 - guld
Vinder af JBK's talentpris 2015
DM indendørs Junior 2017 - sølv
DM Junior 2017 - sølv
Vinder af Junior Grand Prix til World Cup stævnet i Herning 2017
DM indendørs Junior 2018 - guld
EM Junior 2018 - deltagelse
Youth Nations Cup Slovakiet 2018 - guld
Youth Nations Cup Belgien 2018 - sølv
Youth Nations Cup Belgien 2018 - Individuel 3. plads i Grand Prix