16. marts 2002
Hillerød
Frederiksborg Gymnasium (Team Danmark)
Træner: Natasja Koch Mogensen

DM 2018 4. plads DM hold 2018 Guld World Cup Herning (Pony Trophy) - deltagelse Placeringer og sejrer ved internationale og nationale stævner

Laura Normann Olsen

Mit navn er Laura Olsen og jeg bor i Hillerød, hvor jeg har mine to heste opstaldet på Stutteri Fauerbirk. Til dagligt går jeg i skole på Frederiksborg Gymnasium STX som Team Danmark elev, hvor jeg på nuværende tidspunkt går i 2.g.

Jeg har redet siden jeg var 9 år, hvor jeg startede på en rideskole i Ballerup. Siden da har jeg redet mange forskellige typer ponyer og heste, som har været med til at dygtiggøre mig som rytter. Jeg er meget perfektionistisk, og går meget op i at fremføre det bedst mulige ridt. Jeg tilpasser altid min ridning i forhold til den hest jeg sidder på, da ikke jeg tror man kan uddanne eller træne heste ens.

Som rytter går jeg meget op i at arbejde med hver jeg nu har, og få det bedste ud af det. Derfor kan jeg rigtig godt lide at (videre)uddanne hestene, da det giver et mere personligt præg, når jeg selv har været med til at forme hesten og udført grundarbejdet.

Min gamle pony var 6 år da jeg fik hende, og jeg synes det var en spændene proces at forme hende til en kommende EM-pony. Det resulterede bl.a. en deltagelse ved World cup, og en 4. plads til DM, da hun kun var 7 år. Nu arbejder jeg med mine to heste, og jeg synes det er sjovt at se udviklingen på dem, samt os som ekvipage.

Udover min ridning er jeg også en meget social pige, og jeg går meget op i at alle i mit selskab har det godt. Derfor er jeg enormt glad for at være en del af firkløverets springakademi, da det betyder meget at være en del af et større team.