Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
10. juni 2003
Hjemby
Thorsager, Rønde
Uddannelse
HHX – Viden Djurs - Handelsgymnasium Rønde
Arbejde
Trænere
Træner: Konstantin Deeken Künnemann
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Line Busk Heltborg

Mit navn er Line Busk Heltborg. Jeg bor i Thorsager på Djursland og går på handelsgymnasiet i Rønde. Mine 3 heste står opstaldet på Kongsvad Rideklub, som mine forældre ejer.

Jeg fik min første pony Tequila, da jeg var 7 år. Jeg har redet alt fra 3’er pony til stor hest. Jeg har redet hest, siden jeg var 13 år. Igennem ponyårene har jeg haft en del forskellige ponyer. Nogle har været lettere end andre, men de har alle lært mig en masse på hver deres måde. Min karrierer startede for alvor på min kategori 2 pony Gogo M. Sammen vandt vi guld for hold og individuelt guld til de nordiske mesterskaber i 2018 og i 2019 vandt vi guld for hold og individuelt sølv. Vi sluttede ponytiden af med at vinde udendørs DM i september 2019. En fantastisk afslutning på min ponytid.

Jeg bruger rigtig meget tid med mine heste i hverdagen, men for mig betyder det sociale også meget. Jeg tilbringer gerne min fritid sammen med mine venner, både dem fra hverdagen, men også dem jeg kender gennem ridesporten.

I december 2019 fik jeg mine to nye heste Gaville og Uckland De Beaufour. I februar 2020 vandt jeg indendørs DM for juniorer på Gaville, efter kun 2 måneders samarbejde. Det var en fantastisk start på forhåbentlig mange gode år sammen. Jeg ser frem til at udvikle mig sammen med hestene og få mange flere skønne oplevelser med dem.

Resultater

DM children udendørs 2017 – Sølv individuelt
NM pony 2018 – Guld individuelt og guld hold
NM pony 2019 - Sølv individuelt og guld hold
DM for hold - sølv
Flere Grandprix sejre
DM pony udendørs 2019 – Guld
DM Junior indendørs 2020 – Guld