Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
Hjemby
Odense
Uddannelse
Arbejde
Trænere
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Line Pagh

Til dagligt arbejder jeg fuld tid med marketing, branding og kommunikation, inden jeg kører i stalden og bruger resten af min dag med hestene. 

Som 12-årig fik jeg endelig overtalt min hesteforskrækkede mor til at starte til ridning. Der gik ikke længe før det stod helt klart, at springsporten var det der trak i mig. 

Det blev til et par gode år som ponyrytter, men først som junior og youngrider kom jeg endelig op og prøve kræfter med de større springklasser.

Da jeg startede med at studere, måtte uddannelsen prioriteres. Jeg valgte derfor at holde en pause. 
Som hestemenneske er man vant til at være i gang døgnets vågne timer. Jeg fandt derfor en ny hobby i fitness. Tiden gik hurtigt. 5-7 gange i ugen var jeg at finde i fitnesscentret som instruktør i alt fra zumba til boksning.

Mange år med eksaminer, praktikforløb, fitnesstimer og udlandsophold gjorde mig klar til voksenlivet. Først et par år senere var jeg heldig at møde hesten, der fik mig tilbage på springbanerne. 
Efter 9-10 år var jeg endelig tilbage i sadlen og siden da har der ikke været mange dage uden hest.  

På nuværende tidspunkt har jeg 2 gode springheste. Planerne for fremtiden er mange og ambitionerne er bestemt ikke små. 
At kunne træne med Springakademiets dygtige trænere og trup er en rigtig spændende mulighed. Jeg tror på, at det ruster os alle bedre til de udfordringer, der venter på konkurrencebanerne. 

Fun fact: Jeg er ekstremt detaljeorienteret … Nej, det er ikke sjovt i sig selv… Men jeg er engang blevet afhørt af en betjent, der troede jeg havde en diagnose. Han mente ikke, at jeg var helt normal, fordi Jeg kunne huske så mange detaljer om 3 hjemmerøvere, som jeg havde observeret.  

Resultater