Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
5. november
Hjemby
8462 Harlev J.
Uddannelse
Anklager (Cand.Jur.) og serviceøkonom.
Arbejde
Trænere
Morten Bennetsen og akademiets trænere
Fun fact
Mine forældre ville ikke give mig en pony da jeg var barn, men hvis jeg selv kunne spare op til en, så måtte jeg gerne købe en pony selv. Jeg gik ivrigt til opgaven, og blev medhjælper på min storebrors avisrute i en alder af 12 år. Jeg gav dog op, efter jeg havde sparet bare 500 kr. op over nogle måneder. Derefter fik jeg lov til at ride på en elevpony, som dog blev solgt til et cirkus nogle måneder efter.
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Lone Lundsager Hesselmark 

Jeg startede med at ride, fordi min far synes, det var en god ting, at lære at omgås dyr. Da interessen tog til, synes han dog, at det var knap så god en idé, da tiden gik fra klaverundervisning, men der var løbet kørt. Jeg fik betalt en ridetime om ugen, og resten af ugen tjente jeg ridetimer på at trække nybegyndere og handicapryttere. 

Jeg har pt. 3 heste, som jeg ejer selv. Søndervangs Cody, født i 1997, som jeg selv har uddannet op til 140 cm, nu pensionist, Good Point, født i 2008, som jeg selv har uddannet op til 135 cm. og Bombay-Vitz, født 2019. Herudover rider jeg Syvhøjegårds Keep Cool, født i 2017, for Niels Osterland.

Jeg er ligeledes uddannet springdommer ved Dansk Rideforbund, og speaker til flere stævner.

Jeg arbejder som anklager ved Sydøstjyllands Politi, og møder flere gange om ugen i retten i forskellige sager om alt fra drab til færdselsforseelser. 

Firkløverets Springakademi er en gylden mulighed for sparring og læring for os seniorryttere, som mangler det sidste skub til at komme videre i sporten. Jeg glæder mig til at suge til mig fra akademiets meget inspirerende og engagerede trænerteam. Jeg ser ligeledes frem til den nydannede avlerklub, som kan sikre et spændende samarbejde mellem avler og rytter. 

Mit mål er at debutere i S-springning samt at starte flere internationale stævner i både ind- og udland.  

Resultater

Deltaget i både CSI* og CSI**, og placeret flere gange ved CSI**.
Redet t.o.m. 140 cm.