21. april 1996
Odense
Læser cand.merc på SDU
Jeg har dykkercertifikat og elsker at tage på dykkerrejse
Træner: Bo K. Møller
 

Louise Stenvang

Jeg bor i Odense, hvor jeg læser cand.merc. Derudover træner jeg til dagligt mine heste på Nordfyn, hvor mine forældre driver uddannelses- og salgsstalden “ST Horses”. Her får jeg desuden undervisning af Bo K. Møller.

Konkurrencemæssigt rider jeg S klasser på internationalt niveau på mine to heste: Bruunholms Cadeau (f. 2006) og Harmonie (f. 2006). Cadeau har jeg redet i 4 år og selv redet op til S niveau. Derudover red jeg U25 NM på ham i 2016, hvor vi fik bronze til hold NM. Sidste år red jeg unghestechampionat på vores nu 5-årige vallak Dialensky, hvilket resulterede i en førsteplads i den ene afdeling af championatsfinalen med karakteren 8,5.

Jeg er i gang med at uddanne vores 4-årige hoppe Stenvangs Daiquiri, som vi købte som 2-års. En proces som er meget spændende og lærerig. 

For at kombinere min sport og uddannelse optimalt er jeg i øvrigt medlem af Syddansk Elite. Syddansk Elite støtter elitesportsudøvere som er studerende. Derudover har jeg Horze Odense som sponsor, hvilket jeg er utroligt glad for!

Mit mål for fremtiden er at få mere erfaring samtidig med, at jeg forbedrer min ridning. Mit mål for 2018 er at deltage i senior DM.