Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
16. juni 2002
Hjemby
Helsinge
Uddannelse
HTX Hillerød - Team Danmark
Arbejde
Jeg elsker kage og arbejder faktisk også i Kvicklys bager
Trænere
Træner: Ole Nordahl Jensen
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Mie Stuhr-Petersen

Jeg er født og opvokset på en gård lidt nord for Hillerød, hvor jeg bor med mine forældre og tvillingebror. Til dagligt går jeg på HTX i Hillerød, hvor jeg er startet i 1.g.

Jeg begyndte at ride som 5-årig, og fik min første pony da jeg blev 6. Da jeg var 12 år gammel blev min pony skadet, og jeg overtog derfor min mors hest. Dog var det først i 2015, at min interesse for springningen meldte sig, og i 2016 købte jeg en 5års, som jeg selv red op fra LA til MA.

Jeg har lige pt. 3 heste, som jeg træner og rider internationale stævner på. De er henholdsvis 7, 8 og 9 år gamle og går klasser fra LA til Junior Grand Prix.

Min store drøm er en dag at kunne leve af min passion for springningen. Jeg syntes, det er virkelig spændende at være med til at uddanne unge heste og følge med i deres udvikling. Jeg håber på at kunne gøre det til min levevej samtidig med at ride på højt niveau ved siden af.

Jeg er utrolig taknemmelig for at være blevet en del af Firkløverets Springakademi og ser frem til at udvikle mig selv som rytter og blive en del af et større team. At være en del af akademiet giver en masse socialt samvær, og jeg syntes det er virkelig fedt at vide, at der altid er nogen, bl.a. ude på stævnebanerne, som man kan snakke med.

Resultater

Deltagelse ved DM
Deltagelse ved flere internationale stævner