Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
16. oktober 1994
Hjemby
Køge/Hillerød
Uddannelse
Cand.Merc.Kom – CBS 2020
Arbejde
Kommunikationsansvarlig
Trænere
Kim Kjærgaard
Fun fact
Jeg er født med en lam arm
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Signe Mathilde Pedersen 

Uddannelse og dygtiggørelse har altid været den røde tråd i mit liv. Jeg har en passion for uddannelsen af de unge heste, med et særligt ’soft spot’ for de lidt mere tricky heste. Jeg fik min første unghest som 15-årig og har sidenhen tilredet og uddannet en hel del ungheste. 

Mine forældre har altid sagt til mig, at det er vigtigt med en uddannelse. Jeg har derfor både taget en gymnasial uddannelse, en videregående uddannelse, samt færdiggjort en kandidat indenfor kommunikation. Trods de mange år på skolebænken, har jeg aldrig holdt en pause fra ridesporten. 

På nuværende tidspunkt har jeg 6 heste, som jeg deltager ved landsstævner samt internationale stævner, heraf har jeg selv tilredet og uddannet de 5 af dem. Hestene står på mine forældres gård i Hillerød, hvor vi som familie får hverdagens staldarbejde, ridning og pasning af hestene til at gå op ved siden af vores fuldtidsjobs. Som 21-årig tog jeg et lastbilskørekort og selvom jeg gerne kører alene afsted med bilen fuld af heste, så sætter jeg stor pris på mine forældre og kæreste som gerne bruger deres fritid på en stævneplads. 

Jeg har altid haft en travl hverdag og jeg elsker når der er meget som skal nås. I min hverdag jonglerer jeg mellem at være kommunikationsansvarlig i en stor virksomhed, kæreste i Køge, rytter til mine heste, underviser i Hillerød, datter, motionsfreak og nå ja, bare mig. Men jeg tror på at alt kan lade sig gøre, det kræver bare hårdt arbejde og planlægning.

Resultater

Placeringer ved internationale stævner

Placeringer i unghestechampionat på flere forskellige heste

Uddannet flere ungheste fra rå til MA-niveau

Placering i 145 på tidligere hest