Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
10. marts 1998
Hjemby
Dragør
Uddannelse
Student 2017 - Oure Sportsgymnasium
Arbejde
Trænere
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Simone Hansen Scherff

Mit navn er Simone Hansen Scherff. Ridning har altid fyldt en stor del af min hverdag. Jeg elsker at bruge tid og udvikle mig som rytter sammen med mine heste.

Jeg har altid været meget målrettet, og jeg hader at gøre ting halvt. Samarbejdet med både de erfarne, men i den grad også de unge heste, siger mig utroligt meget, da jeg synes det er spændende at følge med i og være en stor del af deres utrolige udvikling.

De sidste fem år har jeg været en del af bruttotruppen, og jeg har deltaget i flere internationale stævner i både ind- og udland.  

Til dagligt står mine heste hos mine forældre, og jeg rider stort set fuldtid. Jeg blev student fra Oure Sportsgymnasium i 2017, og siden da har tiden været brugt på heste og et arbejde i et shippingfirma.

Jeg fortrækker at supplere min ridning med en løbetur, da det giver ekstra overskud i min hverdag med hestene.

Et eksempel på min hverdag kunne være:

En god løbetur ved vandet eller skoven og hvis vejret ikke lige er til at løbe ude, så bliver det i fitnesscenteret. Derefter står det på det praktiske i stalden og træning af de første af hestene. Derefter plejer arbejdet at kalde. Efter arbejdsdagen er det hjem og lukke heste ind fra fold, samt ride de sidste heste.

Jeg synes det er super fedt at have en struktureret hverdag, da jeg ved, at jeg på denne måde får mest ud af dagen, og det ligger lige til mig.

Resultater

DM Junior 2015 - guld
DM Junior hold 2015 - sølv
NM Junior 2015 - deltagelse
NM YR hold 2017 - Bronze
NM YR 2018 - deltagelse
Youth Nations Cup 2018 Tjekkiet - guld
Deltagelse ved flere internationale stævner herunder flere Youth Nations Cup