Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
24. februar 2002
Hjemby
Fredensborg
Uddannelse
Går på Espergærde Gymnasium
Arbejde
Trænere
Træner: Thomas Dresler og Sanni Larsen
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Sisse Mylin

Jeg bor i Fredensborg, på en gård sammen med mine forældre og to søstre. Til dagligt bliver jeg trænet af Thomas Dresler. Jeg har to heste, vallakkerne Heart Of Oak (Heartbeat x Next Oak) fra 2007 og Cancaro I (Corrado I x Cassini II) også fra 2007. Cancaro I har jeg redet op til 140 på, og på Oak har jeg også redet op til 140 klasser på.

Som children blev jeg til inderdørs DM nr. 2, og til udendørs DM nr. 4. Jeg har repræsenteret Danmark i både Lamprechtshausen og Hagen, med placeringer. Jeg har fået placeringer i Grand Prix for children. Jeg deltog i både de Nordiske mesterskaber i Finland og Europamesterskaberne i Irland.

Jeg har redet CSI3* og har top 5 placering i CSI* GP.  Flere sejre og placeringer i CSI* og CSIJ.Håndbold har jeg spillet i en del år. Lige inden mit første DM i 2015 valgte jeg håndbolden fra.

Jeg har aldrig rigtig redet særlig meget pony. Da jeg som 12-årig allerede var meget høj, valgte mine forældre at købe en hest til mig, så jeg kunne starte Children stævner.

Jeg har altid dyrket meget sport ved siden af ridningen. Udover håndbold og ridning har jeg tidligere dyrket fodbold, tennis, svømning og gymnastik.

Til dagligt går jeg på Espergærde Gymnasium. Det er super fedt at gå på denne skole og det er meget socialt. Det tager tankerne lidt væk fra hestene, da jeg er sammen med nogle veninder der ikke rider.

Resultater

DM indendørs Children 2016 - guld
DM Children 2016 - 4. plads
Deltagelse ved NM og EM