0K4A4846

Sommerhilsen fra Akademiet

Lotte Holm har besluttet at gå ud af Akademiet, og hun sender Jer alle denne sommerhilsen med tak for dejligt samarbejde gennem de sidste år:

”Jeg har efter lang tids overvejelse valgt at fratræde min bestyrelsespost i Firkløverets Springakademi. Jeg har været glad for at være med i Firkløveret og er stolt over alle de aktiviteter vi har fået stablet på benene på bare 4 år. Jeg har nydt mine mange opgaver, men må også erkende at tiden for mig nu er kommet til at tage mig mere af min familie, vores farm Engerupgaard og mine egne heste.

Jeg håber alle sponsorer og samarbejds partnere vil blive ved med at støtte op om det fantastiske Akademi, som har bidraget så meget til springsporten og ønsker alle Jer og alle rytterne held og lykke med Jeres daglige arbejde og med Jeres heste både i træning og på konkurrencebanerne. ”

Fra Akademiet skal der lyde en kæmpe tak til Lotte for hendes store indsats, idéer og ikke mindst gode humør, vi håber selvfølgeligt at se Lotte til vores arrangementer, hvor hun og David altid er velkomne som ”Akademiets æresgæster”. Det er samtidig en stor glæde, at kunne skrive, at stutteri Engerupgård fortsætter som sponsor af Firkløveret Springakademi.

Vi kan med glæde meddele, at Akademiet har valgt at tilknyttet to nye spændende profiler til Akademiet. Ida Engelsted, som ny regnskabsansvarlig og Lene Friland Hansen, som praktisk organisator. Kontakten til Akademiets sponsorerne overgår fremover til Susanne Taarnager Strøm og René Holstein.

Ida Engelsted er selv mor til akademirytteren Louise Engelsted. Ida har tidl. siddet som formand i Holte Rideklub og har fra sit virke i bestyrelsen en god erfaring med sig, som Akademiet kan drage god nytte af. Ida er kendt for sit gode overblik, en der kan få tingene fra hånden og dygtig til at løse alle opgaver hun stilles overfor.

Ida Engelsted

Lene Friland Hansen vil fungerer som praktisk organisator ved Akademiets clinics på lige fod med Diana Foss, som allerede gennem længere tid har været en stor hjælp ved Akademiets clinics. Lene er også godt bekendt med hesteverdenen, hvor hun tidl. har været med at stable div. springstævner på benene sammen med Susanne, og har de sidste mange år også hjulpet i dommertårnet, når der har været brug for hjælp – så hun ved, at planlægning er vigtig for succes. Derudover har Lene selv en datter, der er tidl. springrytter.

Vi glæder os til at præsentere de nye kræfter for Jer til vores næste clinic. Indtil videre kan I finde dem her på vores hjemmeside.

Del nyheden

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Vores hovedsponsorer