Nivo logo

Springakademiets ryttere skal teste ny sensorteknologi

Ved hjælp af sensorteknologi giver firmaet Nivo ryttere, trænere og dyrlæger et nyt værktøj til at optimere hestens ydeevne og forebygge skader.

Firkløverets Springakademi har i foråret indgået et samarbejde med Nivo som var på besøg lørdag på Firkløverets Springakademi’s træningsamling. Her fik akademiets rytterne, der alle i foråret var blevet præsenteret for Nivo’s sensorteknologi, et uddybende indblik i de muligheder systemet giver, og hørte mere om, hvordan systemet ville blive videreudbygget.

Formålet med Nivo’s sensorteknologi er at give mulighed for at planlægge, gennemføre og evaluerer træningen bedst muligt og give et indblik i hestens sundhedstilstand.

3 af Springakademiets rytterne er blevet udpeget til at være ambassadører for Nivo. De er allerede alle 3 godt i gang med at bruge teknologien, og formålet er, de skal give feedback til Nivo og komme med ideer til videreudvikling af systemet til brug for springryttere. De skal også hjælpe akademiets andre ryttere godt i gang med at bruge teknologien.

Vi har spurgt Alexander Godsk, om hvad han synes, om den sensor han har taget i brug. Alexander Godsk er juniorrytter, tilknyttet juniorlandsholdets bruttotrup og har været rytter i Springakademiet i det seneste år. Han har brugt en Hub sadelsensor fra Nivo de sidste 3 uger og udtaler, at systemet er ekstremt let at bruge og giver ham et godt overblik over den daglige træning. 

Alexander Godsk til clinic
Alexander Godsk
Alexander Godsk

Han er i starten blevet lidt overrasket over, hvad statistikken viste om hans træning. Han fortæller endvidere, at han allerede brugt den nye viden til at rette forskellige ting i hans ridning og at det allerede er blevet en helt naturlig del af hans daglige rutiner at tjekke, hvordan de heste, han har trænet, har gået og han bruger det til træningsplanlægningen af de kommende dage.

Firkløverets Springakademi er meget glade for det spændende samarbejde med Nivo og ser frem til at se, hvilken indflydelse det har på Akademiets rytteres ridning på sigt.

Del nyheden

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Vores hovedsponsorer