50969965_998243977033908_4327525312767197184_o

Velkommen ombord til Freck Bolig

I dag byder vi en ny og spændende sponsor velkommen i Firkløverets Springakademi – det er Freck Bolig, som fremover er én af de sponsorer, der er med til at udvikle på danske springtalenter.

Freck Bolig er også identisk med en meget dedikeret ejendomsmægler nemlig Louise Freck Kolby, som udover at være rasende dygtig til at sælge boliger også har et stort hjerte til springsporten. 

“At købe eller sælge hus er én af de største største og vigtigste ting, vi som mennesker kan kaste os ud i. Det er derfor også en stor tillidssag ift. en ejendomsmægler” fortæller Louise Freck Kolby.

Med 16 års erfaring som ejendomsmægler, heraf 7 år som butikschef i en af de store kædeforretninger, valgte Louise Freck Kolby at starte op som selvstændig, 100 % uafhængig ejendomsmægler med Freck Bolig i april 2014. Hver bolig fortjener særbehandling og det får de af Louise, der går meget op i boligens helt egen præsentation og markedsførin, og hun hjælper også gerne med idéer for, hvorledes boligen præsenterer sig allerbedst i et salgsøjemed. Som Louise siger “mange gange kan det være de små detaljer, som lidt krydderurter i køkkenet, en buket blomster placeret rundt om i boligen, puder lagt på anden måde eller en gang maling, der gør et bedre helhedsindtryk for køberne”

At udvikle et talent er noget Louise i egen virksomhed sætter i højsæde til gavn for sine kunder, og nu er vi i Firkløverets Springakademi så heldige, at have Louise med ombord til at udvikle vores rytter på deres vej i springsporten. STORT VELKOMMEN OG TAK fra os alle i Firkløverets Springakademi.

Tag et kig på FRECK BOLIG her.

Giv gerne Louise et ring hvis du skal sælge eller købe bolig

Del nyheden

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Vores hovedsponsorer