Sportsmind

Hvordan håndterer man sine tanker?

Lørdagens springsamling i Firkløverets Springakademi blev startet med et oplæg fra mentaltræner Kim Dietrichsen fra Sportsmind. Med udgangspunkt i ’At håndtere tanker’ gav Kim rytterne nogle værktøjer og strategier til at få selvindsigt, acceptere hjernens funktion og møde de tanker man automatisk får og hvilke øvelser rytterne kan bruge til at tilsidesætte disse tanker og komme videre.

Kim fortalte bl.a, at det er vigtigt at starte med at være nysgerrig, og finde ud af hvad det er, der fylder i hovedet, og gøre sig klart hvad der er, man gerne vil i stedet for. Han gjorde rytterne opmærksom på, at kroppen husker, selv om hjernen ikke tror, man kan. Han gav nogle råd, til hvordan man gennem mental træning, kan få skabt en læring, kroppen kan huske, som man kan bruge i svære situationer. På den måde kan man bruge teknikken til at udleve sine mål og nå sine drømme.

Kim’s filosofi handler om udvikling, bevidst læring og store drømme. Han er mentaltræner og sportspsykolog og har i de sidste 20 år arbejdet med atleter på eliteplan, skuespillere og andre professioner, der skal præstere under pres. Han har de sidste år været mentalcoach for Firkløverets Springakademi. Han er altid at finde til akademiets samlinger, hvor han taler med rytterne både enkeltvis og på gruppeniveau og giver dem indsigt og forståelse for tankernes indflydelse på deres præstationer.

Man kan følge hans blog eller læse mere om Kim og hans teknikker på www.sportsmind.dk.

Kim fra Sportsmind ved vores sponsorfrokost i sommers.

Del nyheden

Vores hovedsponsorer